Hef(tige) voorbeelden

Graag laten wij u aan de hand van een een aantal foto zien waar onze minihijskraan toe in staat is. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden en projecten waar de hijskraan zo al voor ingezet is. Is uw belangstelling gewekt? Bel met ons verhuurteam + 31 (0) 344 78 25 05 en vraag naar de interessante verhuurprijs. U mag ons natuurlijk ook altijd benaderen voor informatie of voor het maken van een afspraak. Kijk hiervoor op onze contactpagina.

Waar klein groot in is

De 360 graden rotatie zorgt voor een flexibel gebruik in alle richtingen. U draait veilig en eenvoudig over alle opgestelde obstakels. De afzonderlijk instelbare stempels (beenverlening) maakt het werken onder vrijwel iedere hoekpositie mogelijk.

Verantwoorde hijsklussen

Als u de keuze heeft tussen zelf krachtinspanning leveren, of het gemak van onze minihijskraan is de keuze wellicht snel gemaakt. De optimaal uitgeruste machine wint het al snel op alle fronten. Laat deze krachtpatser het werk doen waar andere hijsmachines het laat liggen. Reserveer direct.

Binnen en buitenshuis

Van basis toepassingen tot aan de exploitatie van zeer speciale opdrachten, wij beschikken over de minihijskraan die nergens voor terugdeinst en breed inzetbaar is. Deze hijskraan pakt moeiteloos de grootste klussen aan maar met minimale inzet. Ieder goed bouwprojecten start met onze minihijskraan.

Werken zonder beperkingen

Onze minihijskraan is onbevreesd voor zelfs de kleinste ruimtes, en is de ideale oplossing voor ruimtes met hoogtebeperking. Uitermate geschikt voor vrijwel iedere toepassing. Het verbazend hoge hefvermogen in combinatie met de zorgeloos functioneerde draadloze afstandbediening maakt het veilig werken af.

Vernuftig

Een zeer eenvoudige hefbediening en het uitstekende hefvermogen zorgen ervoor dat u snel kunt werken waardoor u veel geld kunt besparen. Dankzij het pientere kraanpoot ontwerp kan de minihijskraan eenvoudig door de meeste deuren. Dit maakt het mogelijk om te werken in vrijwel elke ruimte. Een zware hijsklus wordt met onze hijskraan een fluitje van een cent.

Productief

Een minihijskraan heeft niet alleen veel invloed op de productiviteit, het is ook nog eens winstgevend waardoor u veel efficiënter kunt werken. In vrijwel alle gevallen zal er minder mankracht nodig zijn en zal het het aantal arbeidsuren aanzienlijk verkorten. Ontdek wat een minikraan voor u kan betekenen. Er zijn veel voordelen aan het huren van een minikraan. Laat u vrijblijvend adviseren door ons team.