Gespierde hefkracht

Het minimale gewicht van de door ons verhuurde minihijskraan maakt de machine perfect geschikt voor vrijwel iedere klus op vrijwel iedere ondergrond. Bespaar veel manuren tijd en geld door het huren van dit geweldig handige en uiterst voordelige minhijskraantje.

Prachtige specificaties

Capaciteit 3.150 kg
Giek vlucht 9,25 m en met opties 13,7 m
Hijshoogte 11,5 m en met opties 17 m
Transportstand lxbxh 2,9 m x 0,75 m x 1,82 m
Totaal gewicht 2.650kg en met opties 2.850 kg
Giekhoek -5º tot 83º
Mastsysteem cilinder en ketting systeem
Zwenkbereik 360º
Rijsnelheid 1e versnelling: 1,1 km/h2e versnelling: 2,3 km/h3e versnelling: 2,9 km/h
Motor Yanmar 3-cilinder diesel
Helingshoek rijden 20º
Stempeldruk 2.800 kg per stempel
Bodemdruk rups 0,79 kg/cm²
Uitschuifbare en afneembare ballast 600 kg
Geluid 75 dB

ACCESSOIRES / OPTIES

Afmetingen incl. lier en jib 3,14 m x 0,75 m x 1,95 m
Hijssnelheid met lier 20,8 m/min
Kabel lier 40 m lang
Electromotor 230 V 3 phase
Zwenken oneindig
Verlichting werklamp op giek en jib
Toerenregelaar 900 tot 1.700 rpb

Krachtig in hijsen

Een minihijskraan die meer dan zijn eigen gewicht kan tillen, maakt deze kraan tot de meest unieke in zijn soort. U kunt natuurlijk ook meteen zelf de stille kracht van onze minihijskraan ontdekken, door dit fantastische hulpmiddel te huren. Het plaatsen van zware materialen, de uiterst eenvoudige bediening en de ongekende (compacte) mogelijkheden maakt deze minihijskraan multifunctioneel.

Wat kan de minhijskraan?

Hijsen wordt leuk

Geen zware last meer, maar werken met plezier. De ongekende mogelijkheden zorgen ervoor dat u de werkzaamheden fluitend afwerkt. De wendbare minihijskraan werkt alle werkzaamheden eenvoudig af op de meest onmogelijke plaatsen. Heeft u werkzaamheden in de scheepvaart, het smalle straatje bij uw huis, de werkplaats of misschien wel in uw achtertuin. De meest wendbare minihijskraan in zijn klasse klaart iedere klus.

Uw veiligheid voorop

De veiligheidseisen voor het gebruik van een minihijskraan zijn hoog. Onze minihijskraan voldoet aan de hoogste eisen en zorgt voor zorgeloos werken.

Voordelige tarieven

Wij houden van simpel. Daarom hanteren wij heldere en aantrekkelijke huurtarieven. U kunt uw werkzaamheden dus altijd op een zeer voordelige wijze uitvoeren.

Waar wilt u klussen?

Het voordeel van een eenvoudig te verplaatsen minihijskraan gaat zeker op bij deze kraan. Informeer wat mogelijk is, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

De stalen krachtpatser

Het gebruik van onze sterke en innovatieve hijskraan heeft zich al vele malen bewezen. Met een hijskracht die al snel in de buurt komt van de grotere broers heeft u een ijzersterke troef in handen. Naast al deze kracht zorgt de hijskraan door zijn eenvoudige bediening en de uiterst flexibele manoeuvreerbaarheid voor de meest verrassende hijs resultaten. Welke hijswerk u voor ogen heeft, of welke branche u ook vertegenwoordigd, dit is de minihijskraan die u en uw werkzaamheden nooit in de steek laat. 

Hijshoogte

17 meter

Hijscapaciteit

3150 KG